Nänn
Uustulnuk.
|
Post by Nänn on Oct 31, 2006 16:02:44 GMT 1
Mulle eriti Ursula ei meeldi, niiet minu arust oli Slide parem. (; Aga igal ühel on oma arvamus.
|
|
|
Post by MadCat on Oct 31, 2006 18:03:37 GMT 1
Ou nou Inxu mitu korda vaja öelda...ei tohi pildistada mind!!! A nüüd Stiina peo (õõh...ma ei saili selle nime välja ütlemist) kohta järgmist... Esiteks oleks sissepääsu juures poistele asju kaa jagada...tõsiselt nagu...mida ma hakkan mingi meigi eemaldamissalfakaga peale?? Pühin nina vä? Või see sama roosa särk...ma proovisin selle pärast nalja pärast peale...et jah...kas asi oli minus või veel midagi aga ma pidin selle seest kiirest välja hüppama sest et ei saanud eriti nagu hingata Pastakas oli kaa mingi imelik 10 värviline Küpsised olid head küll Laivi enese kohta pole midagi halba öelda...täitsa tore oli üle pikka aja majast välja saada ja rokkima minna ma olen täiesti veendunud, et ta ei mõelnud seda kõigi kohta aga minu arvamuse kohaselt suht lollimaja mulje see seal eile jättis. BINGO
|
|
|
Post by madli on Oct 31, 2006 18:27:44 GMT 1
Dima, mis sa põed nüüd... Ma vaatasin ka Inxu pilte ja imede-ime, leidsin sinu ka nende pealt üles ja täiesti ilusad pildid on ju
|
|
|
Post by |Minni. on Oct 31, 2006 21:19:09 GMT 1
Ou nou Inxu mitu korda vaja öelda...ei tohi pildistada mind!!! sa sattusid vist mõne minu tehtud pildi peale ka..
|
|
|
Post by inxu on Nov 1, 2006 10:11:29 GMT 1
Dima, miks sa oled valel ajal vales kohas ma ei tahtnud üldse sinust pilti teha, sa lihtsalt jäid pilduska peale
|
|
|
Post by MadCat on Nov 3, 2006 18:26:30 GMT 1
Okay...I forgive...aga olgu see viimane kord
|
|
|
Post by madli on Nov 3, 2006 19:24:19 GMT 1
no, igal juhul mina tean, keda järgmine kord siis fotokaga piiran ei vihja kellelegi ;D
|
|
|
Post by MadCat on Nov 7, 2006 17:48:28 GMT 1
no, igal juhul mina tean, keda järgmine kord siis fotokaga piiran ei vihja kellelegi ;D Miks mina?? Miks alati mina??? T_T Aga ma olen siis järgmine kord kaval!! Ma ei tulegi kohale mwahahahaaa
|
|
|
Post by wataschy on Nov 20, 2006 21:03:55 GMT 1
ma jäin kah ühe inxu pildi peale
|
|
|
Post by MadCat on Nov 21, 2006 16:09:25 GMT 1
Hmm...mind just informeeriti et seal ametlikus foorumis käib minust ja Kasparist halb jutt...või nohh...käis... Ma ütlen nii palju et kui see kes minu taga oli poleks nii palju märatsenu ja selga mulle roninud jms oleks kõik jumala bueno ja keegi ei saaks viga...
|
|
|
Post by madli on Nov 21, 2006 16:34:23 GMT 1
ära võta südamesse, ma arvan. need seal foorumis ajavad kuuldavasti üldse kogu aeg kahtlast juttu nii et aga eks see mõnikord ajab närvi küll.. et küll nad aga jõuavad teisi kiruda, aga iseenda käitumist kõrvalt vaadata ei oska.
|
|
|
Post by MadCat on Nov 21, 2006 22:34:23 GMT 1
ära võta südamesse, ma arvan. need seal foorumis ajavad kuuldavasti üldse kogu aeg kahtlast juttu nii et aga eks see mõnikord ajab närvi küll.. et küll nad aga jõuavad teisi kiruda, aga iseenda käitumist kõrvalt vaadata ei oska. Kusjuures sa panid praegu täiega täppi! Seda mida nad meile tegid nad küll ära ei märkinud...aga seda kui pahad ja vägivaldsed meie oleme mainisid ja mitte üks kord Mõtlesin sinna väikse jutukese kirjutada kuid vaatasin et see nii ammune teema et ei hakkanud
|
|
|
Post by inxu on Nov 22, 2006 10:20:53 GMT 1
aga mina ütlesin seal, et tegelikult olete te Kaspariga head poisid ja kindlasti suuremad fännid kui nii mõnigi neist hehhee
|
|
|
Post by MadCat on Nov 22, 2006 17:59:38 GMT 1
aga mina ütlesin seal, et tegelikult olete te Kaspariga head poisid ja kindlasti suuremad fännid kui nii mõnigi neist hehhee Kellele sa seda ütlesid? Aaaaaa...foorumis...jajajaa Ooota...ma ei leidnud seda kohta ülesse Ei olnud foorum? Issand...sihuke juhe on praegu ja veel peab õppima kontrolltööks...masendav T_T
|
|
|
Post by inxu on Nov 23, 2006 8:35:49 GMT 1
|
|