|
Post by mirru. on Oct 7, 2006 8:48:39 GMT 1
Stiina sügispeol siis. Soojendaja ursula. 29.oktoobril kell 18.00 klubis hollywood. pilet 100.- Kes siis lähevad?
|
|
|
Post by Riin on Oct 7, 2006 11:21:21 GMT 1
mina ilmselt lähen ;D
|
|
|
Post by Kriss. on Oct 7, 2006 12:24:24 GMT 1
mina lähen
|
|
Miki
Kasutaja.
|
Post by Miki on Oct 7, 2006 14:31:46 GMT 1
ma lähen raudselt:D.
|
|
|
Post by madli on Oct 7, 2006 19:04:24 GMT 1
ma ilmselt ei lähe ;D hollykas tuleb tegelikult kindlasti hea kontsert, aga.. ma ei tea, stiina pidu.. kas see just minu jaoks on, ma ei tea..
|
|
|
Post by inxu on Oct 7, 2006 20:15:23 GMT 1
(järgnev kõlab suht vanainimese jutuna nii et nõrganärvilistele ei soovita: omal ajal kui mina veel natuke noorem olin ja stiina peod toimusid ka sellises kolka kohas nagu paide sai seal alati kohal oldud. hüppasin mõned nädalad varem kultrast läbi ja kauplesin välja kaks tasuta vip pääset koolilehele ja nii me oma sammud sinna seadsime. esimese shoki sain tavaliselt juba ukse peal, kui minust veel väiksemad (mhmh, see on isegi võimalik, kuigi osad mu sõbrad seda ei usu) inimese moodi olevused meeletu muki korra ja üli uhkete soengutega mööda maja ringi tuiskasid, miniseelikud seljas ja üldse noh, väga pidulikud. mina seevastu mõnes mugavas t-särgis ja teksastes. no ma olin ikka parasjagu võõrkeha seal nende vahel. tänud mu heale kaaslasele, kes ka ikka minuga sarnast stiili ajas. ühesõnaga üritus ise pole mulle kunagi ideena eriti sobinud aga samas on seal võimalik väga palju tutvuda sellega, millised need väikesed tüdrukud on. ja bändi valik on seal reeglina ka tegelikult suht hea. nii et tasuta smilersi kontsert sobis mulle toona väga hästi. aga lõppkokkuvõttes ma usun, et ma ikka too õhtu oma sammud hollywoodi sean, sest selleks ajaks tuleb ikka päris pikk paus juba ja hollykas on siiani suht mõnna-mõnna koht olnud.
|
|
|
Post by MeriLiis on Oct 9, 2006 15:12:20 GMT 1
mina lähen kaa!
|
|
|
Post by Doris on Oct 9, 2006 15:41:32 GMT 1
Mina ilmselt ei lähe. Põhjuseid on mitu. Esiteks, mul varastati eelmine kord hollikas telefon ära, seega ei ole väga positiivsed mälestused sellest. Teiseks ja peamiseks põhjuseks on tegelikult just see, et mulle ei meeldi juba need pisikesed piffid, kes tavaliselt slide kontserditel eesreas möllavad, seega stiina pidu oleks liigne šokk ja ma lihtsalt ei kannataks vist seda välja.
|
|
|
Post by |Minni. on Oct 9, 2006 16:12:51 GMT 1
aww. ma arvan, et ma lähen.
|
|
|
Post by karol on Oct 9, 2006 16:25:43 GMT 1
(järgnev kõlab suht vanainimese jutuna nii et nõrganärvilistele ei soovita: omal ajal kui mina veel natuke noorem olin ja stiina peod toimusid ka sellises kolka kohas nagu paide sai seal alati kohal oldud. hüppasin mõned nädalad varem kultrast läbi ja kauplesin välja kaks tasuta vip pääset koolilehele ja nii me oma sammud sinna seadsime. esimese shoki sain tavaliselt juba ukse peal, kui minust veel väiksemad (mhmh, see on isegi võimalik, kuigi osad mu sõbrad seda ei usu) inimese moodi olevused meeletu muki korra ja üli uhkete soengutega mööda maja ringi tuiskasid, miniseelikud seljas ja üldse noh, väga pidulikud. mina seevastu mõnes mugavas t-särgis ja teksastes. no ma olin ikka parasjagu võõrkeha seal nende vahel. tänud mu heale kaaslasele, kes ka ikka minuga sarnast stiili ajas. ühesõnaga üritus ise pole mulle kunagi ideena eriti sobinud aga samas on seal võimalik väga palju tutvuda sellega, millised need väikesed tüdrukud on. ja bändi valik on seal reeglina ka tegelikult suht hea. nii et tasuta smilersi kontsert sobis mulle toona väga hästi. aga lõppkokkuvõttes ma usun, et ma ikka too õhtu oma sammud hollywoodi sean, sest selleks ajaks tuleb ikka päris pikk paus juba ja hollykas on siiani suht mõnna-mõnna koht olnud. Ei ole üldse vanainimese jutt, sest minu arvamus on täpselt sama. Noored inimsed way too kõrgetes kontsades ja liiga suure meigi all.
|
|
|
Post by inxu on Oct 10, 2006 9:41:47 GMT 1
noored mimmud ma nagu truely hope, et mina kunagi selline ei olnud... ise nagu ei mäleta küll aga mine sa tea
|
|
|
Post by madli on Oct 10, 2006 14:06:14 GMT 1
ma mõtlen, et.. teate need väiksed piffid võivad vahel ikka täiega kurjaks muutuda ;D
|
|
|
Post by inxu on Oct 10, 2006 14:15:25 GMT 1
mitte et võivad muutuda vaid suht-koht ongi hammustavad ja kriibivad ja teevad igast muid koledusi näiteks katavad end paksu meigi kihiga
|
|
|
Post by karol on Oct 10, 2006 15:40:00 GMT 1
Mulle virutati mustamäel rusikaga näkku
|
|
|
Post by Doris on Oct 10, 2006 15:41:37 GMT 1
Mulle virutati mustamäel rusikaga näkku TEGELIKULT sa olid vist ise ka natuke süüdi, ise sa kummardasid.
|
|