|
Post by MeriLiis on Feb 19, 2006 14:51:00 GMT 1
Reeglid järgmised: 1. Haara kätte esimene ettejuhtuv raamat 2. Ava lehekülg 123 3. Leia viies lause leheküljel 4. Postita järgmised kolm lauset (5., 6. ja 7.) * Kingpool ei öelnud selle peale midagi, kuid ta näoilme rääkis ise enda eest - seal valitses lihtsalt sulaselge hirm. Ajapikku, peaaegu märkamatult, jõudis kätte öö. Ninng ei mäletanud ei Muhv ega Kingpool, et neile kunagi mõni öö nõnda pikk ja sünge oleks tundunud, pikk ja sünge, sellest hoolimata, et taevarand kogu ajaks kesksuviselt helendama jäi.
[Naxirtallid] ;D ;D
|
|
|
Post by Keitti on Feb 19, 2006 14:57:18 GMT 1
Monica pilk muutus veel soojemaks.
''Niisiis peate teadma,Rick,'' ütles ta pehme häälega,et tegite muule suurima komplimendi,mida on võimalik teha-see on nii armas,et ma võiksin nutta!Ja te peate teadma ka seda,et teie ohver polnud asjatu.
Ma tõotan pühalikult,et ei õrrita teid enam kunagi niimoodi.
[Blondiin Hädas]
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 19, 2006 15:01:53 GMT 1
Monica pilk muutus veel soojemaks. ''Niisiis peate teadma,Rick,'' ütles ta pehme häälega,et tegite muule suurima komplimendi,mida on võimalik teha-see on nii armas,et ma võiksin nutta!Ja te peate teadma ka seda,et teie ohver polnud asjatu. Ma tõotan pühalikult,et ei õrrita teid enam kunagi niimoodi. [Blondiin Hädas] sry et ei kirjuta nüüd raamatust mingit kolme lauset vaid irnun. ;D ;D mai tea mis mul viga.. blondiin hädas.. irwww.. no mai tea miks aq on naljaks..
|
|
|
Post by Keitti on Feb 19, 2006 15:28:02 GMT 1
Kriminaal romaan
|
|
|
Post by Triinu on Feb 19, 2006 17:12:08 GMT 1
Siis tahtsin sõjakalt öelda talle mida ma tõepoolest mõtlem.Aga ma ei teinud seda.Talitsesin ennast.
|
|
|
Post by liisi on Feb 19, 2006 19:26:04 GMT 1
"Nüüd pead ise tagasitee Point Bluffi üles leidma. Ja kui sa kuristikku kukud, ei hakka meie sind aitama." Ta irvitas jälle.
Serge Brussolo, "Peggy Sue ja vaimud: Sinise koera päev."
|
|
|
Post by boeng on Feb 19, 2006 19:26:26 GMT 1
"partly because there were loads of teenage blokes in the audience. I was looking at them thinking, I bet you lot pretend not to like Busted at college - but I know you bloody love us!" as the long journey drags on, Charlie and James disappear upstairs for a game of Connect 4 while Matt, Fletch, physio Neil and James's brother Nick stay downstairs and watch Phoenix Nights on DVD
[busted on tour. the official book]
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 20, 2006 15:21:47 GMT 1
Vali raamatust 4-5 rida teksti ja koosta eesti tähestiku tähtede esinemissageduse tabel. Otsusta, millise 5 tähe esinemissagedus on kõige suurem. Mitu % nad moodustavad teksti tähtede koguarvust? [mata, 6.klassile] * see oli sis ül.436 ;D
|
|
|
Post by |Minni. on Feb 20, 2006 15:23:49 GMT 1
Tüdruk ei naera. (Tõsi küll, ega olegi ja midagi naerda, ennem nutta.) "Ütle endale hoopis, et oled õnnelik, siis oledki!" tuleb hämmastav vastus. "See, mida sa ette kujutad, enamasti täitubki!"
Helga Nõu "Kuues sõrm"
|
|
|
Post by Greta on Feb 20, 2006 15:26:49 GMT 1
"Oh, jäta järele, Madeleine!" hüüdis vanaema. "Sinu isa polnud koletis. Ta oli ingel......"
|
|
|
Post by Keitti on Feb 20, 2006 15:35:32 GMT 1
Tüdruk ei naera. (Tõsi küll, ega olegi ja midagi naerda, ennem nutta.) "Ütle endale hoopis, et oled õnnelik, siis oledki!" tuleb hämmastav vastus. "See, mida sa ette kujutad, enamasti täitubki!" Helga Nõu "Kuues sõrm" Üks mu lemmikuid (:
|
|
|
Post by Greta on Feb 20, 2006 17:44:10 GMT 1
kuues sõrm on tõesti hea (Y) aga mitte lemmik. mu lemmikud on "õnnetu poni" ja "girl, 15 charming but insane"
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 20, 2006 18:08:56 GMT 1
1.Kuidas hoolitsesid keisrid Rooma lihtrahva käekäigu eest? 2.Mille poolest erinesid lihtrahva elamud Ateenas ja Roomas? 3.Millised templid paiknesid Rooma Kapitooliumil, millised aga Ateena akroplil? 4.Mis olid termid ja mida seal tehti? 5.Mille poolest erinesid Rooma teatritraditsioonid Kreeka omadest?
[Ajalugu, 6.klass]
|
|
|
Post by Keitti on Feb 20, 2006 19:18:18 GMT 1
sul on seal tegelikult 5 lauset. !?
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 20, 2006 19:19:11 GMT 1
jap, tean, hoogu sattusin ;D ;D ;D ;D ;D
|