|
Post by kaidi on Jun 1, 2006 12:45:42 GMT 1
... kaetud pindala ligikaudu kolmnurgaks, mille kõrguseks on Maa kaugus Päikesest ja aluseks sekundis läbitud vahemaa. (NB! See on ainult periheeli ja afeeli lähedal! Aga miks? Tehke joonis!)
füüsika õpikust
|
|
|
Post by Mirjam on Jun 1, 2006 14:01:02 GMT 1
Aga näed, Mari ei saa jälle ilma, ütles Lible. Va valelik. Vaata, sa ise ei saa ilma viinata läbi, alati oled täis.
see siis kevadest.
|
|
|
Post by Riin on Jun 6, 2006 21:57:03 GMT 1
Sagittarius (ambur). (see ei lähe lause alla ;D)
7 June Your love life gets a big boost 8 June You're about to hear something good 9 June Someone really does love you
ajakiri Sugar, Juuli number.
|
|
|
Post by inxu on Jun 26, 2006 12:25:07 GMT 1
"No on alles jama! Ja mille pagana pärast me ta siis siia tõime? Mees on täie aruga, täitsa täie aruga, ainult lõust on kriimuline..." Bulgakov, Meister ja Margarita lk 68 kolm viimast lauset
|
|
|
Post by Kriss. on Aug 14, 2006 16:10:12 GMT 1
Lahkub. Hei, vaga frantsiskaanlane, hei, vend! Ilmub vend Lorenzo. ( Romeo ja Julia)
|
|
|
Post by kaidi on Aug 24, 2006 11:04:19 GMT 1
"Kellele see Paas seal jällegi pähe annab?" "Ikka Tigapuule," vastas Indrek, "sest tema tükib rusikaga minu nina all, kui mina laulan pääsukese laulu: Midli-Madli, Kidli-Kadli."
"Tõde ja õigus II"
|
|
|
Post by Jaana on Aug 29, 2006 13:43:20 GMT 1
There is an example at the beginning. Someone to watch over you. Video cameras that can read your numberplate or identify your face are just two of the systems the police are investigating for the 21st century.
Inka õpik.
|
|
|
Post by Riin on Aug 29, 2006 21:11:00 GMT 1
So you must be pretty happy about landing your own show, Nikki Gets A Proper Job . But we know and love you in a bit more of a bad mood... Cab you remember your first strop?
ajakiri "Sugar", oktoober 2006.
|
|
|
Post by kaidi on Sept 6, 2006 11:42:40 GMT 1
Juhani. Kohutav öö! Siin ähvardab meid paukuv pakane, seal näljased, ulguvad hundid! Timo. Oleme hädaohus, nii Valge kui meie ise. Juhani. Meie ise veel suremas. Alasti mees, nii olen kuulnud, on hundile talvel meelepärane roog.
seitse venda
|
|
|
Post by inxu on Oct 7, 2006 16:49:50 GMT 1
lk 68 kolm viimast lauset lehel Ootasin ärevusega öö saabumist. Samal ajal ei suutnud Peetrus kuidagi kelneri teemat ammendada. Lõpuks õnnestus tal end oma õiges käitumises veenda; taas kord käsutas ta kristlikku argumenti. Paulo Coelho "Palverännak: Maagi päevik"
|
|
|
Post by Laura. ^^ on Nov 1, 2006 10:19:21 GMT 1
Hagrid nagu Rongi ütles Harryle, et ta ei muretseks ja et Snape'ile ei meeldinud peaaegu ükski ta õpilane. "Aga mulle tundus, et ta lausa v i h k a b mind." "Jama!" ütles Hagrid.
^^ Harry Potter ja TARKADE KIVI.
|
|
|
Post by Kriss. on Feb 2, 2007 14:00:13 GMT 1
HAMLET: Olla või mitte olla - see on küsimus. Mis oleks üllam-vaimus taluda kõik nooled, mida vali saatus paiskab, või, tõstes relvad hädamere vastu, vaev lõpetad? Surra, magada-muud midagi, sest nõnda uinudes kaks hingepiin ja kõik need tuhta häiret, mis meie liha pärib looduselt.
Hamlet, W. Shakespeare
|
|
|
Post by Riin on Feb 2, 2007 15:49:04 GMT 1
Some institutions in the USA have special pink areas to cool the (6) .... of angry prisoners, service recruits and patients. Soft blues, greens and beiges seem to be (7) .... and hospitals, schools and dentists are beginning to take this into (8) .... when choosing colour schemes. An airline which (9) .... from a yellow and brown interior scheme to one (10) .... green and blue reported a forty-five per cent decrease (11) .... airsickness.
Advanced English C.A.E., Sue O'Connell (ehk siis inka õpik ;D)
|
|
|
Post by Kriss. on May 9, 2007 16:15:06 GMT 1
"Mitte midagi suurt ega tähtsat. Pean lihtsalt jätma minevikku ülereageerimise." Hea küll, niisiis ma tõepoolest hakkasin ema saadetud raamatut lugema.
Kuninglikult Untsus, Niki Burnham
|
|
|
Post by inxu on Aug 11, 2007 22:50:33 GMT 1
Samal silmapilgul, kui nekrut mind kõrvale tõukab, kargab Kat ligi, ja me hoiame teda kinni. Otsekohe hakkab ta märatsema:"Laske mind lahti, laske mind välja, ma tahan siit välja!" Ta ei kuula meid ja vehib rusikatega, suu on ilane ja pritsib sõnu, pooleldi alla neelatud, ebaselgeid ja mõttetuid sõnu.
Erich Maria Remarque "Läänerindel muutusteta"
|
|