|
Post by Riin on Jun 10, 2006 9:14:37 GMT 1
Mina avastasin eile õhtul, et kui ma siin öösel magama hakkasin minema ja kogu korter kottpime oli, siis.. teatud kõhedus tuli peale ja siis ma pugesin ruttu teki alla ja lõin teki üle pea! Ja siis hakkas huvitama, et.. millised foobiad või kartused teil on?
|
|
|
Post by Greta on Jun 10, 2006 9:30:17 GMT 1
pimedus on mul põhiline ja siis kõrgus teine ja siis see ma ei tea mis kuidas seda nimetatakse aga nagu kinnistes kohtades ei meeldi olla nagu vanad liftid ja sellised kus pole aknaid ;D
|
|
|
Post by eneli on Jun 10, 2006 9:33:48 GMT 1
Mina kardan ämblike. Suht hale, ma tean =P Siis mul on vahel harva mingid paranoiahood, kui ma üksi kodus olen, mis on veidrad. Aga vist kõige rohkem kardan ma tulevikku ja seda, mis minust saab
|
|
|
Post by MadCat on Jun 10, 2006 9:37:02 GMT 1
Emm...ma olen vist imelik...aga ma pole mingit foobiat avastanud endal eks ma hakkan siis Fear Factor'it mängima
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 10, 2006 9:41:02 GMT 1
em.. pimedus vist kindlalt siis kõrgus.. aa ja üksikud tänavad ka alati on selline tunne et keegi jällitab mind vms :S
|
|
|
Post by rebe91 on Jun 10, 2006 11:30:29 GMT 1
Pimedus. Üldiselt ka need üksikud tänavad, siis ma lähen paanikasse ja hakkan kuulma asju, mida tegelikult ei ole. Samuti arvan, et keegi jälitab ja jooksen ruttu ruttu koju.
|
|
|
Post by maria on Jun 10, 2006 12:12:30 GMT 1
ämblikud, eriti sellised suured.. väiksena kartsin veel rohkem neid, nüüd nagu väga mitte aga ma ei salli neid.. rohkem pole eriti märgand.
|
|
|
Post by Keitti on Jun 10, 2006 12:31:11 GMT 1
üksikud pimedad tänavad. ;S
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jun 10, 2006 14:58:49 GMT 1
Ma kardan kohutavalt ämblikke ja jälestan üldse igasuguseid putukaid. Pimedust, kõrgust ja muud säärast ei karda. Üksikuid tänavaid ka mitte. Ebameeldivad on öisel ajal täis poistekambad, kui oled üksinda, aga kui mitmekesi, siis pole ka see probleem. Aga nagu Eneli kardan ma ka veidikene tulevikku! Aga see ei ole ju foobia eraldi?? Või on?
|
|
|
Post by madli on Jun 10, 2006 16:11:45 GMT 1
Mm, see on tegelikult vist pisut imelik küll, aga üle kõige kardan ma kõrgel kinnastega olla.. Muidu üldiselt ma isegi naudin kõrgust ja nii, aga kui mul kindad käes on, siis ma lähen täitsa paanikasse no See on mingi selline värk, et kui ma peaks alla kukkuma, siis ma ei saa kusagilt kinni hoida, kuna ma ju libisen ära.. või midagi nii
|
|
|
Post by Riin on Jun 10, 2006 17:12:23 GMT 1
Siis mul on vahel harva mingid paranoiahood, kui ma üksi kodus olen, mis on veidrad. mul on ka vahel sellised hood tore teada, et ma ainuke pole mina kardan koeri mitte nagu paaniliselt, aga.. ikkagi. hirmuäratav on, kui nad lahtiselt sinu poole haukudes jooksevad! ja ma ei tea, kas see on foobia, aga.. ühesõnaga. ma ei tohi enda verd näha. muidu mul hakkab hästi paha ja silme eest lööb mustaks. siiamaani veel kokku pole kukkunud
|
|
|
Post by Kristiina on Jun 10, 2006 17:15:07 GMT 1
Ma vist pole üldiselt ühtegi foobiat enda puhul avastanud,et ma nüüd alati paaniliselt midagi kindlat kardaks.Eks oleneb olukorrast ja asjadest. Aga võib-olla mingil määral on mul kukefoobia.. või kuidas iganes sellist asja ei kirjutataks Peale seda kui mul maal vanaonu juures üks kukk mingile naisele põhimõtteliselt kallale läks kardan ma neid Tegelikult see on suht tobe ja naljakas,aga mis teha ;D
|
|
|
Post by Riin on Jun 10, 2006 17:20:36 GMT 1
aga tavaliselt need kartused tekivadki ju mingist kogemusest.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jun 10, 2006 18:04:49 GMT 1
Ma kardan ka koeri. Väikeseid klähvivaid eriti ja suuri jubedaid hulkuvaid.
|
|
|
Post by Birgit on Jun 10, 2006 21:15:28 GMT 1
Aga võib-olla mingil määral on mul kukefoobia.. või kuidas iganes sellist asja ei kirjutataks Peale seda kui mul maal vanaonu juures üks kukk mingile naisele põhimõtteliselt kallale läks kardan ma neid Tegelikult see on suht tobe ja naljakas,aga mis teha ;D Ma kardan ka kukkesid, sellest ajast peale kui üks mind taga ajas , tundub vähe naljaks aga jah suht jube oli too hetk. Igakord on mulle tunne, et kõik kuked vaatavad mind kurjade pilkudega sellepärast, et minu pärast sai üks nende liigikaaslane surma(just nimelt, peale seda kui see kukk oli mind tagaajanud tappis vanaisa ta sellepärast ära). Igatahes minu arust ühed vastikud loomad, kellega heameelega kokku ei satuks. Nii et kukefoobia ;D
|
|