|
Post by inxu on Jun 14, 2006 16:48:19 GMT 1
üksikud pimedad tänavad on ühed mu lemmik kohad. ja veel sellised üksikud tänavad. mm. aga näiteks sellised suured platsid... lagedad. need kohad mulle ei meeldi kohe mitte. igatahes üksi nendest üle jalutada ei taha miski pärast. ja õrn hirm ebaõnnestumise ees on ka alati. aga muidu olen ma suhtselt tough girl
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jun 15, 2006 9:47:55 GMT 1
Eile veendusin, et mul on tugev arahnefoobia ehk hirm ämblike ees. Käisin rannas ja 15 minuti jooksul jõudis minust 3 ämblikku üle joosta. Ma pidin peaaegu šoki saama, kui esimene minu peal oli. Ja pärast oleksin ma peaaegu ühele ämblikule käe peale pannud ja hiljem bussijaamas oli mul veel üks õla peal. Kohutav,kohutav!!!! Ma ei soovi enam iialgi ämblikega kokku puutuda.
|
|
|
Post by eneli on Jun 16, 2006 9:12:11 GMT 1
Ma kardan veel kohutavlt puuke. Ja ühte hullu meest Mari-Liisi maja juures :/
|
|
|
Post by Jaana on Jun 16, 2006 9:32:10 GMT 1
Ma kardan veel kohutavlt puuke. Ja ühte hullu meest Mari-Liisi maja juures :/ Aga Kõpsu on ka suht jube...
|
|
|
Post by liisi on Jun 16, 2006 9:43:16 GMT 1
koeri kardan.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jun 16, 2006 11:26:33 GMT 1
Ma kardan veel kohutavlt puuke. Ja ühte hullu meest Mari-Liisi maja juures :/ See mees on OHUTU!! Tegelikult ka. Ta on täiesti harmless, lihtsalt tema käitumine on pisut kummaline. Ja kui ta õhtul vastu tuleb, siis ta lihtsalt jalutab omas mullis. Vahepeal pobiseb sulle midagi, aga muidu täiesti kahjutu.
|
|
|
Post by MadCat on Jun 16, 2006 13:57:32 GMT 1
Ma kardan Laura aka Pinkpuppy sünnipäeva XD nad tegid mulle isikliku Fear Factori...toppisid vägisi mulle toiti suhu aga lõbus oli vähemalt ;D
|
|
|
Post by inxu on Jun 16, 2006 15:35:30 GMT 1
Dima kardab ühte asja veel see, et kõik saavad teada milline ta välja näeb sorry mees, aga ma pidin sind parandama
|
|
|
Post by eneli on Jun 16, 2006 17:47:56 GMT 1
Ma kardan veel kohutavlt puuke. Ja ühte hullu meest Mari-Liisi maja juures :/ See mees on OHUTU!! Tegelikult ka. Ta on täiesti harmless, lihtsalt tema käitumine on pisut kummaline. Ja kui ta õhtul vastu tuleb, siis ta lihtsalt jalutab omas mullis. Vahepeal pobiseb sulle midagi, aga muidu täiesti kahjutu. Nakaaaa, ta on juu-b-eeee. sa ei kujuta ette, kui kohutavalt ma ehmatasin tookord. Mis ta siis hüppab põõsast nii välja :S Ma olen ka vist argpüks, aga ma kardan veel nt. keemia tunde ja igasuguseid röövleid ja vargaid. Ja tulekahjusid ja liiklusõnnetusi :S
|
|
|
Post by Jaana on Jun 16, 2006 17:57:03 GMT 1
Ma kardan veel kohutavlt puuke. Ja ühte hullu meest Mari-Liisi maja juures :/ See mees on OHUTU!! Tegelikult ka. Ta on täiesti harmless, lihtsalt tema käitumine on pisut kummaline. Ja kui ta õhtul vastu tuleb, siis ta lihtsalt jalutab omas mullis. Vahepeal pobiseb sulle midagi, aga muidu täiesti kahjutu. Aga ta ju päris normaalne ei ole, kui tal ripub kummik aknast välja. Ja ähvardab inimesi skalpelliga.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jun 16, 2006 19:41:32 GMT 1
See mees on OHUTU!! Tegelikult ka. Ta on täiesti harmless, lihtsalt tema käitumine on pisut kummaline. Ja kui ta õhtul vastu tuleb, siis ta lihtsalt jalutab omas mullis. Vahepeal pobiseb sulle midagi, aga muidu täiesti kahjutu. Aga ta ju päris normaalne ei ole, kui tal ripub kummik aknast välja. Ja ähvardab inimesi skalpelliga. Ta ähvardab, aga ta ei tee mitte midagi. Kohe mitte kõige vähimatki. Kirjutab kirju ja ähvardab paar korda. Tegelt mul on lihtsam rääkida, sest mina näen teda kogu aeg ja ta ei tee tõesti midagi. Sina nägin ainult korraks ja siis tal oli hull hekt.
|
|
|
Post by Jaana on Jun 16, 2006 20:36:42 GMT 1
Aga tegelt kardan ma veel pimedaid keldreid ka.
|
|
|
Post by MadCat on Jun 18, 2006 16:36:49 GMT 1
Dima kardab ühte asja veel see, et kõik saavad teada milline ta välja näeb sorry mees, aga ma pidin sind parandama Eip...seda ma enam ei karda, sest et kõik on mind vähemalt ühe korra juba näinud
|
|
|
Post by Riin on Jun 18, 2006 17:17:59 GMT 1
mina mitte! vähemalt teadlikult mitte ;D
|
|
|
Post by Doris on Jun 18, 2006 17:55:46 GMT 1
Ma kardan pimedust, pimedad trepikojad on spetsialität õudsed, siis veel kõrgust natuke, koeri, joobes inimesi (paaniliselt, ei tea kust ma sellise veidra hirmu olen külge saanud). Üldiselt öeldakse, et kardetakse tundmatuid asju.. Näiteks pimeduses sa ei näe mis seal on, mõni kardab surma, ka sellepärast tegelikult, et ta ei tea, mis seal on.. Vot.
|
|