|
Post by rebe91 on Jun 11, 2006 11:00:58 GMT 1
Ma kardan valgeid kasse, sest kui ma väike olin, siis mulle tuli üleni lumivalge kass kallale. Nüüd hoian ma valgetest kassidest eemale, muid kasse ma ei karda, ainult valgeid.
|
|
|
Post by Krissu (: on Jun 11, 2006 11:12:07 GMT 1
mulle eriti ei meeldi ka sellised üksikud ja pimedad tänavad, jne. ma ei tea, kas see foobia on, aga ma ei kannata absoluudselt rotte niijube, mul vanaema juures maal oli ükskord rott seinavahel, samas toas, kus mina magasin. ragistas seal
|
|
|
Post by muah on Jun 11, 2006 11:17:19 GMT 1
mul on tglt väga palju foobiaid, aga enamud on sellised väga kahtlased, et kui väga vaja saan üle. Ma olen nagu see Wade sealt Garfield and friends ;D .
|
|
Jeei
Uustulnuk.
peace.
|
Post by Jeei on Jun 11, 2006 12:30:20 GMT 1
üks õhtu kuulsin hääli. all toas. ise magan teisel korrusel. ja see oli suht jube. ma ei julgenud end liigutadagi irw. aga jah , veider. :S
|
|
|
Post by kaidi on Jun 11, 2006 17:01:00 GMT 1
ei meeldi üksi pimedas koju tulla. kuidagi imelik tunne. eks selles ole süüdi ka väiksena kuuldu õudusjutt
|
|
plaaster
Fänn.
?hel ilusal p?eval saan ma 10000000 postitust t?is ja ainult siis olen ma sama lahe kui adminid!
|
Post by plaaster on Jun 11, 2006 18:32:53 GMT 1
kas paranoia on foobia?juhul kui see on siis on hea aga kui vaimuhaigus siis peaks vist ära panema mind kuhugi... aga millegi pärast kardan ma blonde-geelküünte-liiga palju roosat kandvaid-imelike päikseprillidega inimesi.ja pimedas hääli....mitte pimedat vaid neid imelike hääli mis õues kostavad kui vaikne ja pime väljas on!
|
|
|
Post by Jaana on Jun 12, 2006 12:10:46 GMT 1
Mina olen täielik argpüks. Ma kardan kõike. Näiteks ämblikke, pimedust, putukaid (kui ma näen neid enda või kellegi teise peal siis hakkan täiest kõrist röökima), tulevikku, väikeseid koeri..suuri eriti mitte.. surma, siis tekivad mul ka vahest need paranoiahood. Aga kõigest kõige rohkem kardan ma kloune.
|
|
|
Post by |Minni. on Jun 12, 2006 12:21:40 GMT 1
ma ei karda vist midagi peaks ka fiir fäktorit proovima ;D küll ma midagi avastan.
|
|
|
Post by madli on Jun 12, 2006 12:57:58 GMT 1
Tegelikult ma kardan kohutavalt paljusid asju. Näiteks õudusunenägusid.. Kohutav nagu. Ning ma kardan, et keegi kallitest sõpradest läheb kuhugi teise riiki või midagi ja unustab mind sootuks ära. Mõelda vaid! Siis ma ei saa ju vaadata, et tal läheks kõik ilusti ja niimoodi. Aa, ja siis kalu ma kardan ka. Nagu merevees. Et lähed ujuma, ja siis mingid pisikesed limased värgendused panevad mööda vett ringi. õõõhhh.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jun 12, 2006 17:32:38 GMT 1
Mind hammustas üks väike kala kunagi varbast. Ma ei tea, kas see oli lihtsalt minu paranoia või oli see tõsi. Ma millegipärast kahtlen, et kalad hammustavad Aga siiski!
|
|
|
Post by mirru. on Jun 13, 2006 10:16:20 GMT 1
eem..Üksikuid tänavaid,tundub nagu keegi jälitaks,tegelt ma siis tavaliselt jooksen
|
|
|
Post by |Minni. on Jun 13, 2006 10:39:16 GMT 1
tegelt ma kardan vetikaid ;D
|
|
zard
Uustulnuk.
|
Post by zard on Jun 13, 2006 11:55:42 GMT 1
See kes ei teadnud, mis on kinniste ruumide kartus. See on klaustrofoobia Ja ma ei saa aru kust otsast Paranoia foobia on? Foobia on kartus millegi ees. Kardad mingit situatsiooni või objekti paaniliselt. Paranoia puhul sulle lihtsalt tundub, et kõik on halvasti(a'la arvad, et kõik räägivad sind taga koguaeg) Aga ise kardan järvemuda...uuh. See on nii jälestamisväärne (good old pools ). Herilasi ja mesilasi kardan, sest valus on .
|
|
|
Post by |Minni. on Jun 13, 2006 11:59:33 GMT 1
|
|
dinxy
Uustulnuk.
|
Post by dinxy on Jun 13, 2006 12:58:46 GMT 1
mina kardan ämblikke ja vihmausse... eriti neid viimaseid
|