|
Post by Jaana on Jul 19, 2006 21:12:29 GMT 1
Ma avastasin selle ka, et ma ei saa magada, kui minu toa uks on lahti. Siis kui hullult kuumad ilmad olid, siis ma üritasin lahtise akna ja uksega magada, aga vastik oli. :S
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jul 25, 2006 8:45:38 GMT 1
Minu ainuke foobia on ikkagi putukad. Ma ei suuda. Ma kardan kõiki putukaid. Nad on nii vastikud. Okei lepatriinusid ei karda, aga puuke, ämblikke, punaseid sipelgaid, herilasi, mesilasi jne kardan
|
|
|
Post by pisike on Jul 30, 2006 18:03:25 GMT 1
pimedust miskipärast, lapsest saati. kõrgust. putukaid(mitte lepatriinusid.) vahepeal kartsin ma meres vees käia, eriti kundas sest mingi imelik uss lõi ennast mu jala külge kinni seal üks kord vees, aga seda ma enam ei karda. väiksemana kartsin sügavas vees käia sest oleksin peaaegu ära uppunud. vahest mõnes olukorras üksindust õhtul hilja väljas tänaval nt.
|
|
Miki
Kasutaja.
|
Post by Miki on Jul 30, 2006 18:22:48 GMT 1
ma pimedust ei karda kui kellegiga koos olen aga ma kardan üksi pimedas kodus olla:D kuidagi hirmutav:D ja siism ma kardan sünnitada..nii et ma arvan et ma ei tee seda kunagi..kuidagi väga jube on filme vaadata. siis ma kardan veel ämblikke..ma ei tea miks aga kui ma neid näen siis hakkan kohe kisama:D ja kardan veel sügavas vees käia ..sest ma oleksin ära uppunud peaaegu.õudne.
|
|
|
Post by MeriLiis on Aug 2, 2006 10:46:30 GMT 1
mul on selline asi et ma ei julge jalgu maha panna õhtul hilja või öösel kui ma olen kodus, mul ühel klassiõel on ka nii ;D
|
|
birgit
Uustulnuk.
*Your?e a regular decorated emergency*
|
Post by birgit on Aug 2, 2006 11:23:02 GMT 1
mina kardan jubedalt ämblikke... õudne!!! alati nad roomavad mu toas ringi, pähh..
|
|
|
Post by kiku on Aug 2, 2006 21:36:37 GMT 1
eh...ma ei karda neid eriti, tähendab kui nad minust kaugel on:D...tegelikult ämblikutest on palju jubedamaid satikaid...fuhh kohe.
|
|