|
Post by MadCat on Jun 18, 2006 17:57:39 GMT 1
mina mitte! vähemalt teadlikult mitte ;D Sa oled mind küll ja küll näinud rohkem kui mõned siin foorumis kokkuvõetult
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 18, 2006 18:17:52 GMT 1
kusjuures kui ma sind esimest korda nägin.. ma võibolla ei olekski arvanud et see sina oled aga mingi tüdruk karjus sulle dima ja siis ma sain aru et see sina oled
|
|
|
Post by Riin on Jun 18, 2006 18:42:05 GMT 1
mina mitte! vähemalt teadlikult mitte ;D Sa oled mind küll ja küll näinud rohkem kui mõned siin foorumis kokkuvõetult olen v? misasja? kus kohas?
|
|
|
Post by MadCat on Jun 18, 2006 22:00:58 GMT 1
Eemm...suht igal pool kõige rohkem tuleb Raekoja laiv meelde
|
|
|
Post by Riin on Jun 19, 2006 19:26:18 GMT 1
noh, mina olema lühinägelik, nii et kui ma kellelegi ka otsa vaatan, siis ma ei tea, kellele ma otsa vaatan nii et järgmine kord, tule hüppa mulle selga ja ütle et see oled sina siis ma saan öelda, et jah, tõepoolest, ma olengi sind näinud ;D
|
|
|
Post by kiku on Jun 20, 2006 21:05:08 GMT 1
teil siin veits teine teema vist juba aga siiski, ma postitan nüüd teemasse:D, mul on ka skotofoobia[pimedusekartus] ja siis veits klaustrofoobia, mingi telgis on tunne, et õhk saab otsa vms.
|
|
|
Post by Riin on Jun 20, 2006 21:44:25 GMT 1
mul on selles viru keerlevas ukses veidi klaustrofoobia. maeitea miks. ma kardan sinna kinni jääda. aa.. ja tglt ma kardan ära uppuda ka :S
|
|
|
Post by kiku on Jun 20, 2006 22:21:55 GMT 1
uppumist kardan ma kaa...ma kunagi väiksena oleks ära uppunud ja nagu täiega jube oli ikka:S...seda kardan kah, kui keegi vee all jalast kinni võtab..
|
|
|
Post by MadCat on Jun 20, 2006 23:15:15 GMT 1
Ma olin kunagi üliammu Rootsis...ja siis seal oli mu ristiemal maja mere ääres...ja ma läksin vette sulistama...ja siis kuidagi libastusin ja siis seal oli jumala sügav ja kivi kuhu ma üritasin peale ronida oli väga libe...ja siis ma kuidagi siplesin ja siplesin ja liikusin aina paremale...ja siis tuli lõpuks põhi alla nii tore...muidu praegu poleks mind siin ja ei kirjutaks seda absoluutselt mõttetut teksti siia, kuna see ei käi absoluutselt teemaga kokku kuna mul pole foobiat selle vastu vms...okei ma ütlesin kõik välja...head ööd
|
|
|
Post by Jaana on Jun 26, 2006 9:38:04 GMT 1
uppumist kardan ma kaa...ma kunagi väiksena oleks ära uppunud ja nagu täiega jube oli ikka:S...seda kardan kah, kui keegi vee all jalast kinni võtab.. Ma oleks ka väiksena ära uppunud. Ma olin päris palju vett ka alla neelanud. Pärast oksendasin hullult palju.. Ohh see oli rõve..!
|
|
|
Post by MeriLiis on Jun 29, 2006 21:58:02 GMT 1
mul on pimedus ma arvan
|
|
|
Post by Kristiina on Jul 1, 2006 12:19:29 GMT 1
nüüd ei meeldi mulle liftid ka .. üldse mitte ärge sõitke jumala eest nendega kristiines kui teil klaustrofoobia või muud kartused on.. ei tegelt.. ärge üldse sõitke nendega kristiines... a nojah ma ei oma vist päris foobiat,aga ma ei salli neid lihtsalt .. vot tak;)
|
|
|
Post by Riin on Jul 2, 2006 12:18:36 GMT 1
ma jäin talvel lifti kinni ;D tulin töölt.. ja läksin lifti ja lift jäi kinni. wohoo. ja mul ei olnud liftis levi ka. õnneks oli peale minu seal veel 3 inimest ja üks helistas siis alla turvale. see kutsus remondimehed kohale. aga mõnusa pool tundi sai seal istuda ;D
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jul 16, 2006 0:59:00 GMT 1
Hetkeseisuga ma kardan nüüd ainult ämblikke ja selliseid vastikuid putukaid. Muud ei karda. Jeii!
|
|
|
Post by kiku on Jul 19, 2006 20:03:34 GMT 1
ma olen oma suurest ämbliku hirmust lahti saandu...enam ei jookse karjudes minema:D. aga rästikuid kardan meeletult ja vihmausse:D.
|
|