|
Post by inxu on Apr 29, 2006 9:07:07 GMT 1
seal oli umbes täpselt nii palju rahvast, et mina olin kell viis kohal aga ei viitsinud trügima hakata ja Robi otsis mind pea kogu autoka sessi vältel taga ja ei leidnudki igatahes mina sain oma mummude juurde alles mõni üksik minut enne kuute. rahvast oli ca 50-60 kogu tunni peale kokku aga noh, mis ma ütleks oli see, et paljud, kes said plakati ja autokad kätte jäid siis sinna edasi vahtima. ei tahtnud eriti järgmistele ruumi teha. aga poisid ise jäid rahule, sest me veel kolmapäeval Roobiga arvasime, et me istume seal viiekesi ja siis on mõned müüjad kah
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 9:12:11 GMT 1
seal oli umbes täpselt nii palju rahvast, et mina olin kell viis kohal aga ei viitsinud trügima hakata ja Robi otsis mind pea kogu autoka sessi vältel taga ja ei leidnudki igatahes mina sain oma mummude juurde alles mõni üksik minut enne kuute. rahvast oli ca 50-60 kogu tunni peale kokku aga noh, mis ma ütleks oli see, et paljud, kes said plakati ja autokad kätte jäid siis sinna edasi vahtima. ei tahtnud eriti järgmistele ruumi teha. aga poisid ise jäid rahule, sest me veel kolmapäeval Roobiga arvasime, et me istume seal viiekesi ja siis on mõned müüjad kah ma nägin sind.. mina läksin eemale kui sain plaadi ja plakati kätte
|
|
|
Post by Mari-Liis on Apr 29, 2006 10:25:04 GMT 1
Mina sain ka plakati. Ja üldse oli seal niiiiii tore. Kontsert õhtul oli veel parem!
|
|
|
Post by MeriLiis on Apr 29, 2006 10:39:19 GMT 1
sain ka plakati ja autokad Mirrul oli lahe plakat ;D plakati alla oli talle kirjutatud "VALI KALLE" ;D
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 11:09:55 GMT 1
ma sain autoka sessilt muidu kaks plakatit ja õhtul hiljem veel ühe, mis oli siis spets mulle minu autoka sessi ühele plakatile kirjutas Roob Snääks ja siis Muudu, et "miizmõttes snääks?" ja siis oli muudu pildi alla veel kirjutatud paks poiss ja telefoni number ei tea, peaks vist helistama teise plakati peale oli kirjutatud lihtsalt "koodid peale kodanikud" aga need kaks plakatit pole kokku ka nii lahedad kui see mille poisid mulle õhtul kirjutasid. tõesti-tõesti, see oli ütlemata südant soojendav, mis selle peale kirjutati...
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 11:31:45 GMT 1
ma sain autoka sessilt muidu kaks plakatit ja õhtul hiljem veel ühe, mis oli siis spets mulle minu autoka sessi ühele plakatile kirjutas Roob Snääks ja siis Muudu, et "miizmõttes snääks?" ja siis oli muudu pildi alla veel kirjutatud paks poiss ja telefoni number ei tea, peaks vist helistama teise plakati peale oli kirjutatud lihtsalt "koodid peale kodanikud" aga need kaks plakatit pole kokku ka nii lahedad kui see mille poisid mulle õhtul kirjutasid. tõesti-tõesti, see oli ütlemata südant soojendav, mis selle peale kirjutati... mina sain 2 tükki.. ühe viin sõbrannale kes tegi tellimuse aga kalle naeris mu eesti keele oskamatuse üle
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 11:35:54 GMT 1
hehe, siis ma pole ainuke, sest minu kallal norib ta kogu aeg, et mida sa räägid inxu! nii ei öelda eesti keeles mis tähendab, et tule mööda tänavat alla
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 11:38:59 GMT 1
hehe, siis ma pole ainuke, sest minu kallal norib ta kogu aeg, et mida sa räägid inxu! nii ei öelda eesti keeles mis tähendab, et tule mööda tänavat alla ma tahtsin öelda eile et ma viin haigele sõbrannale plakati ja ütlesin kogematta haiglasele.. ma ei tea mis mul hakkas.. siis ta naeris.
|
|
|
Post by Kristiina on Apr 29, 2006 11:46:59 GMT 1
ma sain 1 plakati autokatega ja 3 tükki ilma nendeta.. Henri käskis kooli panna need aga pühendusi ei saanud ma ühtegi,kuigi Robi küll küsis kas me pühhid saime
|
|
|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 11:47:05 GMT 1
hehe, siis ma pole ainuke, sest minu kallal norib ta kogu aeg, et mida sa räägid inxu! nii ei öelda eesti keeles mis tähendab, et tule mööda tänavat alla ma tahtsin öelda eile et ma viin haigele sõbrannale plakati ja ütlesin kogematta haiglasele.. ma ei tea mis mul hakkas.. siis ta naeris. Irw...Kriss sattus Kallega rääkides pabinasse
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 12:43:18 GMT 1
ma tahtsin öelda eile et ma viin haigele sõbrannale plakati ja ütlesin kogematta haiglasele.. ma ei tea mis mul hakkas.. siis ta naeris. Irw...Kriss sattus Kallega rääkides pabinasse oo jaa vähemalt ei karjunud ma Kalle nime nii nagu mõned tibid seal kontserdil
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 12:44:47 GMT 1
alakad piffid...
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 12:55:38 GMT 1
jah.. mingi 4 eite seisid mu ees eile ja siis karjusid täiega koos " Kalle seksu" mida iganes
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 12:59:22 GMT 1
minu meelest oli eile üks hullult naljakas moment see kui Ketaspidur lõpetas ja siis Robi lavale tuli asju sättima ja siis üks ilgem kiljumine peale hakkas me pidime Iire ja Mailiga naeru kätte ära surema seal ja siis tuli vist Kalle ja jälle kõik kiljuvad no naera ribadeks
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 13:08:33 GMT 1
minu meelest oli eile üks hullult naljakas moment see kui Ketaspidur lõpetas ja siis Robi lavale tuli asju sättima ja siis üks ilgem kiljumine peale hakkas me pidime Iire ja Mailiga naeru kätte ära surema seal ja siis tuli vist Kalle ja jälle kõik kiljuvad no naera ribadeks ongi.. nagu pole neid varem kunagi näinud.. kui ma eile seal järjekorras ootasin siis mingi 3 või 4 tüdrukut rääkisid et" mulle nende muusika ei meeldi aga nad on ilusad sellepärast käingi nende kontserditel" vms. nagu anna abi mees
|
|