|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 13:12:28 GMT 1
Haledad on need kes ikka välimuse pärast laivile tulevad aga noh mis siin ikka saab teha...
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 13:25:57 GMT 1
Haledad on need kes ikka välimuse pärast laivile tulevad aga noh mis siin ikka saab teha... juust
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 13:31:24 GMT 1
ongi.. nagu pole neid varem kunagi näinud.. kui ma eile seal järjekorras ootasin siis mingi 3 või 4 tüdrukut rääkisid et" mulle nende muusika ei meeldi aga nad on ilusad sellepärast käingi nende kontserditel" vms. nagu anna abi mees katsugu nad ainult minu silma alla sattuda ma olen selliste vastu eriti vastik nagu ;D
|
|
|
Post by Keitti on Apr 29, 2006 14:14:30 GMT 1
irw ;D
|
|
|
Post by Riin on Apr 29, 2006 15:56:06 GMT 1
minu meelest oli eile üks hullult naljakas moment see kui Ketaspidur lõpetas ja siis Robi lavale tuli asju sättima ja siis üks ilgem kiljumine peale hakkas me pidime Iire ja Mailiga naeru kätte ära surema seal ja siis tuli vist Kalle ja jälle kõik kiljuvad no naera ribadeks ongi.. nagu pole neid varem kunagi näinud.. kui ma eile seal järjekorras ootasin siis mingi 3 või 4 tüdrukut rääkisid et" mulle nende muusika ei meeldi aga nad on ilusad sellepärast käingi nende kontserditel" vms. nagu anna abi mees aga let's face it, selliseid on praktselt igal bändil ja neid võib olla rohkemgi kui ainult 4 tšikki. ja sinna pole midagi parata ka.. edit: inxu postituse kohta seda ka, et.. need, kes kiljuvad on kas noored (13-14) või uued fännid. sest jutu järgi ma olen aru saanud, et te olete veidi rohkem kui fännid, nii et see on loogiline, et need kes slide'i kutte rohkem teavad, need ei pea vajalikuks iga hetk kiljuda mina isiklikult olin.. teisel live'l vist (esimene oli vanilla ninja kontsertil ja seal ma nad enda jaoks avastasin ;D aga mitte see ei olnud asi, millest ma rääkida tahtsin), sest iga kord on midagi nõmedat ette tulnud ja siis kui see piletite järjekorra värk oli, siis ma tundsin vahepeal niiii vanana ennast, kuigi ma saan septembris alles 18. aga ümber olid praktselt kõik 13-14 aastased ja selle kiljumise kohta veel, et.. mul on ka ühe bändiga nii, et.. ma olen veidi rohkem kui fänn ja ma naeran vahel täpselt samamoodi omaette, kuidas mõned käituvad. nii et jah.. mõistan ;D
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 16:07:38 GMT 1
ongi.. nagu pole neid varem kunagi näinud.. kui ma eile seal järjekorras ootasin siis mingi 3 või 4 tüdrukut rääkisid et" mulle nende muusika ei meeldi aga nad on ilusad sellepärast käingi nende kontserditel" vms. nagu anna abi mees aga let's face it, selliseid on praktselt igal bändil ja neid võib olla rohkemgi kui ainult 4 tšikki. ja sinna pole midagi parata ka.. edit: inxu postituse kohta seda ka, et.. need, kes kiljuvad on kas noored (13-14) või uued fännid. sest jutu järgi ma olen aru saanud, et te olete veidi rohkem kui fännid, nii et see on loogiline, et need kes slide'i kutte rohkem teavad, need ei pea vajalikuks iga hetk kiljuda mina isiklikult olin.. teisel live'l vist (esimene oli vanilla ninja kontsertil ja seal ma nad enda jaoks avastasin ;D aga mitte see ei olnud asi, millest ma rääkida tahtsin), sest iga kord on midagi nõmedat ette tulnud ja siis kui see piletite järjekorra värk oli, siis ma tundsin vahepeal niiii vanana ennast, kuigi ma saan septembris alles 18. aga ümber olid praktselt kõik 13-14 aastased ja selle kiljumise kohta veel, et.. mul on ka ühe bändiga nii, et.. ma olen veidi rohkem kui fänn ja ma naeran vahel täpselt samamoodi omaette, kuidas mõned käituvad. nii et jah.. mõistan ;D ma saan järgmine nädal 17 nii et sa ei pea end vanana tundma
|
|
|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 16:21:39 GMT 1
Ma saan 17 täpselt 2 nädalad peale Krissi ;D
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 16:22:37 GMT 1
hehh, no jah, ei ma ei olegi öelnud kui vanad need olid kes kiljusid aga põrgulikult kõva lärmi nad igatahes tegid aga ei, lahe et on inimesi kes peavad pigem lugu selle bändi muusikast kui poiste heast välimusest. mul on selle üle hullult hea meel
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 16:26:47 GMT 1
vaatamise jaoks on ainult boibändid kes teevad nii nõmedat muusikat mille eest mu kõrvad minema jooksevad ;D
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 16:32:22 GMT 1
keegi eile kontserdi ajal kuulsi kuidas need 12-14 karjusid et tahavad miniseelikut
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 17:00:50 GMT 1
ma olin just üleval rõdul siis ja me Robiga igatahes vahetasime küll päris naljakaid pilke sest ta mitte ei taha seda lugu mängida aga see oli hiljem lahe kuidas Tom üritas siis seda miniseelikut mängida ja laulda ka ja eile polekski saanud miniseelikut mängida, sest family omad ei olnud seelikuga. siiani on alati nii olnud et meilt seelikud ja siis poisid ka selle loo teevad
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 17:03:03 GMT 1
Tom on üldse lahe kuju
|
|
|
Post by Riin on Apr 29, 2006 18:05:35 GMT 1
aga let's face it, selliseid on praktselt igal bändil ja neid võib olla rohkemgi kui ainult 4 tšikki. ja sinna pole midagi parata ka.. edit: inxu postituse kohta seda ka, et.. need, kes kiljuvad on kas noored (13-14) või uued fännid. sest jutu järgi ma olen aru saanud, et te olete veidi rohkem kui fännid, nii et see on loogiline, et need kes slide'i kutte rohkem teavad, need ei pea vajalikuks iga hetk kiljuda mina isiklikult olin.. teisel live'l vist (esimene oli vanilla ninja kontsertil ja seal ma nad enda jaoks avastasin ;D aga mitte see ei olnud asi, millest ma rääkida tahtsin), sest iga kord on midagi nõmedat ette tulnud ja siis kui see piletite järjekorra värk oli, siis ma tundsin vahepeal niiii vanana ennast, kuigi ma saan septembris alles 18. aga ümber olid praktselt kõik 13-14 aastased ja selle kiljumise kohta veel, et.. mul on ka ühe bändiga nii, et.. ma olen veidi rohkem kui fänn ja ma naeran vahel täpselt samamoodi omaette, kuidas mõned käituvad. nii et jah.. mõistan ;D ma saan järgmine nädal 17 nii et sa ei pea end vanana tundma ;D siis on hea ;D ei, ega ma muidu ei tunnegi end vanana, muidu ma tunnen ikka noorena, aga sellel hetkel, kui ma olin ümbritsetud 13-14 aastastest. siis ainult kiljumise peale veel seda, et.. tglt on ju hea, et kiljutakse. minu arust on nõmedam see, kui tüübid tulevad lavale ja kõik on haudvaiksed ;D
|
|
|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 19:21:59 GMT 1
Sellega seoses tuleb mul meelde järgmine: Jan KP-st üritas publikut karjuma panna...et umbes ma ei kuule...ja publik karjus...siis jälle ma ikka ei kuule..publik möirgab...siis kolmas kord ma ei kuule jätkuvalt...publik on vait see oli hea tüng
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 19:36:07 GMT 1
Sellega seoses tuleb mul meelde järgmine: Jan KP-st üritas publikut karjuma panna...et umbes ma ei kuule...ja publik karjus...siis jälle ma ikka ei kuule..publik möirgab...siis kolmas kord ma ei kuule jätkuvalt...publik on vait see oli hea tüng jaa jaa tuli meelde see kuidas nad meid kükitama panid.. oli mega
|
|