|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 19:40:08 GMT 1
Sellega seoses tuleb mul meelde järgmine: Jan KP-st üritas publikut karjuma panna...et umbes ma ei kuule...ja publik karjus...siis jälle ma ikka ei kuule..publik möirgab...siis kolmas kord ma ei kuule jätkuvalt...publik on vait see oli hea tüng jaa jaa tuli meelde see kuidas nad meid kükitama panid.. oli mega Seda tegid nad Viljandis kaa
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 19:42:02 GMT 1
aa.. ok siis aga megasuperlahe oli eile
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 19:47:31 GMT 1
see hüppe värk on neil selline lege asi vanasti oli slide'l kah üks trikk ma ei teagi kui ammu nad pole seda teinud igatahes see käis nii et keskelt tehti publik pooleks, ühed ühele poole ja teised teisele poole nii et kui Sander lavalt alla hüppaks saaks ta seal kahe poole vahel joosta no ja siis oli et kolm-neli lugu läks ja siis rahvas hüppas kõik keskele kokku nagu tõsine mosh
|
|
|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 19:50:24 GMT 1
see hüppe värk on neil selline lege asi vanasti oli slide'l kah üks trikk ma ei teagi kui ammu nad pole seda teinud igatahes see käis nii et keskelt tehti publik pooleks, ühed ühele poole ja teised teisele poole nii et kui Sander lavalt alla hüppaks saaks ta seal kahe poole vahel joosta no ja siis oli et kolm-neli lugu läks ja siis rahvas hüppas kõik keskele kokku nagu tõsine mosh Inxu...sa ju saad nendega kenasti läbi saad aru millele ma viitan ;D
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 19:53:38 GMT 1
saan ;D aga ma enne ei rääkinud siia juurde seda juttu, et seda kokku hüppe värki tehti ainult nendel live'del kus rahvas koheselt hullult kaasa rokkis las ma nüüd mõtlen, rock insult, õllesummer, kord rock cafe's ja ühel korral veel ühes kohas seda hüppe värki on ainult tehtudki kui mina olen kohal olnud aga ma vaatan ehk mul õnnestub Muudule seda meenutada
|
|
|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 19:57:02 GMT 1
saan ;D aga ma enne ei rääkinud siia juurde seda juttu, et seda kokku hüppe värki tehti ainult nendel live'del kus rahvas koheselt hullult kaasa rokkis las ma nüüd mõtlen, rock insult, õllesummer, kord rock cafe's ja ühel korral veel ühes kohas seda hüppe värki on ainult tehtudki kui mina olen kohal olnud aga ma vaatan ehk mul õnnestub Muudule seda meenutada Kas praegustel laividel rahvas ei rokki koheselt Slide'iga kaasa??
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 20:08:21 GMT 1
vaata, olid ajad kui slide'i live'del ei käinud nii palju rahvast kui praegu.... need olid hoopis teised ajad ja hoopis teistsugused tunded me just eile Arnoga istusime üleval seal rõdul ja meenutasime eelmist suve ja neid unustamatuid live'sid, eriti seda meie legendaarset 12. juuli live'i oi jah, nostalgia... *nuuksti*
|
|
|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 20:31:21 GMT 1
Noh mis teha...poisid saavad kuulsaks vaikselt...
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 20:41:51 GMT 1
siis olen mina kohal kui sihuke asi uuesti tehakse ;D kuigi mul näppud põhjas ;D
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 20:49:04 GMT 1
tjah, on tõesti nad kuulsaks saanud... aga side on jäänud "sa oled meie jaoks väga eriline"
|
|
|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 20:52:52 GMT 1
tjah, on tõesti nad kuulsaks saanud... aga side on jäänud "sa oled meie jaoks väga eriline"Õumaigaash...ai ääm sõu dzelos...irw ei tegelt...igaühega saab sõbraks ajaga
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 20:53:03 GMT 1
Slide-Fifty on jah kuulsaks saanud, eelmine aasta mu sõbranna mainis Slaidi klassis ja kõik olid sellised et WTF is that? Nüüd teavad, üks klassiõde laulis isegi Let's Take A Walki laulu Slaidil on palju fänne tekkinud.. aga tegelt ma usun et.. emmm... umbes veerand on neid kes Slaidi ainult välimuse pärast kuulavad..
|
|
|
Post by muah on Apr 29, 2006 20:55:26 GMT 1
Slaid teeb ikka minu jaoks si**aks head mussi ... ilusad poisid on lihtsalt boonuseks ;D ...
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 20:56:08 GMT 1
aa tahtsin lisada et väga tore et Slaidi poisid pole sellised et kui kuulsaks saavad siis kohe ego laes ja sõpru ei tea vms.
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 21:24:30 GMT 1
tjaa seda küll kuigi ühe puhul neist on ta siiski natuke muutunud...
|
|