|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 21:31:55 GMT 1
tjaa seda küll kuigi ühe puhul neist on ta siiski natuke muutunud... kes see? Kalle?
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 21:35:30 GMT 1
ma ei ütle kes. lihtsalt üks neist on väheke muutunud.
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 21:36:18 GMT 1
okei
|
|
|
Post by Triinu on Apr 30, 2006 9:18:45 GMT 1
ma nagu nii väga tahtsin seal olla
|
|
|
Post by |Minni. on May 1, 2006 15:39:55 GMT 1
ma käisin ka ;D ilgelt äge oli. eriti autogrammitunnis, kui plakatid otsa said ja siis robi ütles, et andke midagi mille peale kirjutada ;D aga kes oli poistest slide pusaga?
|
|
|
Post by MadCat on May 1, 2006 17:15:16 GMT 1
ma käisin ka ;D ilgelt äge oli. eriti autogrammitunnis, kui plakatid otsa said ja siis robi ütles, et andke midagi mille peale kirjutada ;D aga kes oli poistest slide pusaga? Sul on 3 võimalust arvata...vihjeks et ta oli üks poistest kes on siin foorumis kasutaja...mina ei saanud tulla ja margus oli sõbra juures..nüüd ragista ajusid!
|
|
Kairi.
Kasutaja.
Slide-Fifty (L)
|
Post by Kairi. on May 1, 2006 17:17:40 GMT 1
see oli kaspar
|
|
|
Post by MadCat on May 1, 2006 17:18:05 GMT 1
see oli kaspar Küll sa oled tark
|
|
Kairi.
Kasutaja.
Slide-Fifty (L)
|
Post by Kairi. on May 1, 2006 17:18:50 GMT 1
ma tean, kuigi ma ei käind seal ja ei näind teda a ma arvasin et tema..irw edit: tglt peale teie kolme vict polegi siin yhelegi poisil kasutajat!? või on?
|
|
|
Post by |Minni. on May 1, 2006 17:28:11 GMT 1
irw ;D okei siis. ma olin live ajal suht tema kõrval ;D
|
|
|
Post by Kriss. on May 1, 2006 17:37:28 GMT 1
irw ;D okei siis. ma olin live ajal suht tema kõrval ;D ma kaa ;D alguli olid nad taga siis nad olid mu kõrval ja siis ees ;D
|
|
|
Post by Doris on May 1, 2006 17:42:44 GMT 1
Hm, see "Kalle on seksu" oli indeed väga lahe (loe: hale). Pärnus oli veel selline tore seik, et kui Kalle tuli lavale oma seti sättima, siis minu kõrval kaks tüdrukut rääkisid, et hüüame: "hei sina mustas tule siia!!!". Jee kui lahe. Pärnus oli vist tegelt päris palju selliseid, kes polnud neist enne suurt miskit kuulnud. Aga ma võin nüüd uhkusega öelda küll, et ma pole kunagi kiljunud lava ees kui keegi neist välja tuleb (see ju ei tohiks kirja minna, kui nagu rahvas nõuab tükk aega lisalugu ja siis nad lõpuks välja tulevad, eks ;D. Nagu et see pole seotud mingi tobeda isikukultusega vaid puhta rõõmuga ;D) Ahjaa, see oli ka eriti vägev muidugi, kui ursula ja slaid olid rockcafes ja ursula esines ja siis sander tegi ülevalt bändiruumi aknast rahvast pilti ja siis mingid chikod kiljusid keset ursula laulu.. nagu mida iganes.
edit: shit, teemasse ka. kahju on, et ma ei saanud sessile, äkki kunagikunagikunagi toimub veel midagi sellist, siis peab kohal olema.
|
|
|
Post by muah on May 1, 2006 20:42:34 GMT 1
Kalle skräpbukis oli, et tartus kavatsetakse kah selline asi teha ;D
|
|
|
Post by inxu on May 1, 2006 21:14:53 GMT 1
kalle skräppbuukis on palju asju mida ei tasu uskuda aga samas see võib täitsa nii olla
|
|
|
Post by muah on May 1, 2006 21:17:05 GMT 1
hääldatakse buk, sellepärast, et muidu olek mitmus buuks ja see on väga kahtlane (meil inglise keele õpetaja alati hääldab seda, kuio keegi hääldab Buuk ja see on väga naljakas siis ;D :..)
|
|