|
Post by inxu on Apr 25, 2006 19:12:34 GMT 1
sain just sellise info ja mõtlesin, et on ütlemata mõtekas seda siin jagada, et koha peal säiliks rahu nagu me kõik teame on viru keskuse laseringi pood põrgulikult väike ja sellest tulenevalt lastakse fänne sinna poodi kahekümne kaupa. see tähendab aga omakorda seda, et enamus rahvast peab lihtsalt ukse taga ootama ja siis järgmiste satsidega sisse minema. seega ootaks kõigilt väga rahumeelset käitumist ja mõistliku suhtumist, sest keegi ei jää millestki ilma autogrammi session toimub siis sellel reedel, 28. aprill, kell 17.00 - 18.30 viru keskuse laseringis
|
|
|
Post by MadCat on Apr 25, 2006 19:30:49 GMT 1
Okei team...storm the front!...rush the hell out of the bloody shop! (nagu pekske kõik seal sassi )...go go gooooo ffs!...understood!?!? ;D
|
|
|
Post by inxu on Apr 25, 2006 19:33:34 GMT 1
võib arvata, et street-teami omad pannakse natuke korda valvama aga see on ainult meie oletus hetkel. ehk homme kuuleb midagi rohkem ja kui homme ei kuule siis paistab reedel koha peal.
|
|
|
Post by MadCat on Apr 25, 2006 19:35:25 GMT 1
Mad hakkab turvaks ;D wuhuu
|
|
|
Post by inxu on Apr 25, 2006 19:38:13 GMT 1
heh, ma täitsa kujutan ennast sellise kapina seal ette eksole ma olen ju ekstra tugev ja eriti hirmuäratav olen ju ka
|
|
|
Post by MadCat on Apr 25, 2006 19:42:04 GMT 1
Mhmh...killer lausa kõik jooksevad sealt minema kohe (tegelt raffas vaatab sind ja mõtleb kas jooksta sind pikali või mitte...ja siis ikka otsustavad et jooksevad küll ) ära solvu kui midagi solvavat oli sest kõik on naljaga mõeldud
|
|
|
Post by inxu on Apr 25, 2006 19:46:19 GMT 1
ei ma ei solvu mind ei häiri üldse kui nalja tehakse minu kulul ja seda enam kui see käib mu kasvu pihta ma olen harjunud selle naljaga, et minu sugustele pisikesele tüdrukule teevad veel pisemad tüdrukud pidevalt liiga pealegi, kuidas see nüüd oligi... kui ma oleksin sama pikk kui Kalle siis ma oleks ilgem koljat ja see poleks üldse ilus vot selline lause tuli ükskord ühel üritusel Kallele pähe nii et ongi hea olla mina
|
|
|
Post by kexuke on Apr 25, 2006 19:50:37 GMT 1
see koha valik ei olnud küll kõige parem minu arust. lasering on nii väike ju ja ega seal ukse tagagi reede õhtul nüüd väga tore seista ei ole. (palju inimesi jne) Huvitav kui palju rahvast tuleb sinna..ja millal just. Aga kui ma arvatavasti mingi 17.00 ei jõua, siis nad on kogu selle aja seal ikka eks..kuni 18.30-ni välja? Või peaks ma mingi hullu turboga ikka viieks kohale vedama ennast?
|
|
|
Post by |Minni. on Apr 25, 2006 19:55:39 GMT 1
ma üritan end viieks kohale vedada. mul suht pohhui, et tunnid lõppevad pool neli
|
|
|
Post by muah on Apr 25, 2006 20:08:22 GMT 1
Ise kohale ei tule kahjuks, aga pakun, et mida varem seda parem ;D
|
|
|
Post by MeriLiis on Apr 25, 2006 20:13:33 GMT 1
mina lähen Kata&Minni tulevad ka vist ;D
|
|
|
Post by MadCat on Apr 25, 2006 20:15:52 GMT 1
Ma ei lase teid sisse olen põkk ukse ees
|
|
|
Post by muah on Apr 25, 2006 20:16:00 GMT 1
Henri rääkis, midagi, et paljud bändid ei julge autogrammi tunde teha, kuna kardavad et ei tule piisavalt rahvast, ma vaatan et selle topicu järgi slaidi tüüpidel küll muret pole.
Mad sa oled nii sõbralik ;D
|
|
|
Post by inxu on Apr 25, 2006 20:17:14 GMT 1
väga vara pole küll mõtet tunglema sinna tulla ja seda kohta ummistama oleks kena kui fännid jätaksid hea mulje teistele külastajatele see teeks ainult au bändile ja kindlasti kui jõuad ka peale kella viite saad oma autogrammid kätte pole väga mõtet rabelema hakata, sest kardan, et just alguses on seal suurem tunglemine
|
|
|
Post by muah on Apr 25, 2006 20:20:43 GMT 1
ega ma ei mõtelnudki, et lähed kolm tundi varem ja siis sõtku seal kõiki laiaks. ;D ... ah ma ise kah ei tea mida ma mõtlesin, igatahes minge kõik kohale, kes vähegi saavad, peame ju bändi au kõrgel hoidma ;D ... mitte et see juba piisavalt kõrge juba poleks ;D
|
|